Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Música

40 anys de la Companyia Elèctrica Dharma

09/04/2016 - 20:00
De 4 a 10 euros anticipada, de 6 a 15 a taquilla
Venda d'entrades

Després de 24 discos d’estudi, gairebé mil concerts en 80 països i una legió de seguidors de diferents generacions, la Dharma arriba als 40 anys de carrera en plena forma i amb ganes de tornar a cridar «Força Dharma!».

La formació, que ha convertit temes com La presó del rei de FrançaInanahihé o Stella Splenders en himnes per a diverses generacions, ha perdut durant aquests anys l’Esteve i en Josep Fortuny, dos germans i dos amics. El primer va morir l’agost de 1986 i el segon, el setembre de 2013. Justament quan en Josep els va deixar, estaven preparant una gira per celebrar els 40 anys de la Dharma. Ara volen reprendre allò que volien fer amb ell i compartir-ho amb el seu públic.

La gira servirà per recuperar la memòria de la mort d’en Josep, que va representar un cop molt dur per al grup. I de moment senten que la millor manera de continuar caminant és tornar a viure el repte d’estar a l’escenari, connectar amb el públic i retrobar el seu caliu com un acte de gratitud, perquè després de 40 anys, per a ells la Dharma és més que un grup. És la seva vida.

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar