Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

Anna Roca, Cirquet Confetti i Toti Toronell explicaran què hi ha al darrere d'un espectacle.

Al darrere d’un espectacle

04/02/2017 - 11:00
5 euros
Venda d'entrades

A la nostra ciutat hi ha gent que treballa a les indústries, en oficines, a la caixa d’un súper, a l’administració, n’hi ha que fan de mestres o de metges… i altres que fan espectacles.

Us volem ensenyar l’altra cara del mirall de les tres companyies professionals de teatre per a tots els públics que tenim a Olot i explicar-vos de què treballen i què fan quan no els veiem damunt l’escenari i, al mateix temps, fer-vos venir ganes de descobrir-los actuant, mostrant el seu treball.

Us volem explicar que, com qualsevol PIME, les companyies de teatre tenen locals d’assaig o magatzems, oficines o un racó del local amb un ordinador; que es passen tot el dia enganxats al mòbil, com qualsevol autònom, per si truca algun client; que han d’improvisar tallers de costura o de serralleria d’alumini i fer excels i calendaris que compaginin els bolos amb ajudar els fills a fer els deures; que han de treure creativitat de sota de les pedres per inventar-se cada dia i ser simpàtics amb els programadors quan van a fires o festivals.

En definitiva, volem que sapigueu que hi ha veïns vostres que treballen construint emocions per fer-vos una mica més feliços!

CIA. ANNA ROCA, CIRQUET CONFETTI, CIA. TOTI TORONELL

Creació: Anna Alavedra, Anna Roca i Toti Toronell
Producció: Teatre Principal d’Olot

Espectacle inclòs dins l’itinerari KmZero: Arts escèniques de proximitat

Entrades a la venda el 15 de desembre a les 10 h.

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar