Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Tradicions

Campament Reial

03/01/2021 - 00:00
Activitat gratuïta. Cal descarregar-se una entrada per controlar l'aforament.
Venda d'entrades

Campament Reial amb la presència dels carters reials, l’encarregat del temps, els cuiners, la fanalera, la caramelera i el carboner. Els visitants podran gaudir de la visita en grups reduïts, per garantir les distàncies entre els diferents grups estables i de convivència.

Com a novetat, i per adaptar-se a les mesures de la COVID-19, els carters reials formaran part de l’espectacle i no recolliran les cartes directament dels infants. Aquests els podran fer arribar les cartes a través de les bústies que s’habilitaran a l’interior i a l’exterior del campament, i també per correu electrònic a través de l’adreça [email protected].

Per accedir al recinte, els espectadors hauran de disposar d’una entrada, adquirida prèviament de forma gratuïta. A diferència d’altres anys, totes aquelles persones que no disposin d’entrada, no podran accedir al recinte. Les entrades permetran l’accés al Campament Reial cada 20 minuts. L’aforament al recinte serà limitat d’acord amb la normativa de prevenció de la COVID.

Ho organitza: C. C. Els Catòlics.

Espai: Plaça Clarà
Importar en iCal + Google Calendar