Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Música

Chano Domínguez & Paolo Fresu

04/10/2018 - 22:30
10 euros anticipada, 12 euros a taquilla el dia del concert. Estudiants de música, 3 euros. Consumició gratuïta si presentes l’entrada del LAP Rebota, rebota y en tu cara explota
Venda d'entrades

El projecte inèdit del duet format per Paolo Fresu i Chano Domínguez és el millor exemple de com el jazz, el flamenc i la música mediterrània poden combinar-se de forma natural. Dos veritables mestres de la música contemporània que interpreten de manera sublim temes amb base jazzística enriquits amb la passió del flamenc de Chano Domínguez i la transparència de Paolo Fresu.

Chano Domínguez és un dels pianistes de jazz més valorats de l’escena actual. Del seu piano emanen compassos en forma de tangos, alegries, buleries, fandangos i soleàs, que conviuen amb l’estructura de jazz tradicional amb harmonia i naturalitat. Compta amb més d’una vintena de treballs discogràfics i ha estat nominat dos cops als premis Grammy.

El trompetista Paolo Fresu és una figura consagrada del jazz internacional. «L’indomable poeta del so», com se l’ha anomenat, acumula una àmplia carrera plena d’enregistraments, reconeixements i premis.

UN CONCERT EXCLUSIU QUE A CATALUNYA NOMÉS ES PODRÀ VEURE A OLOT I A MANRESA


Chano Domínguez: piano
Paolo Fresu: trompeta

Espai: Sala El Torín
972 27 27 77
Carrer del Roser, 19
Importar en iCal + Google Calendar