Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Cinema

Cinema del club: Up

21/12/2021 - 18:30
Activitat gratuïta

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre La memòria de l’arbre, de Tina Vallès, i aquesta miraran la pel·lícula Up.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Obra mestra del gènere de l’animació amb una història divertida i emotiva a parts iguals. Una pel·lícula amb reminiscències de cinema clàssic d’aventures on les relacions entre els protagonistes – un home gran i un nen explorador – són fonamentals per entendre l’abisme entre generacions. Un abisme, però, més fàcil de superar del que ens pensem. Carregada de premis i reconeixements, ha estat la primera pel·lícula d’animació que ha obert un festival com el de Canes.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 16 de novembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Espai: Biblioteca Marià Vayreda
972 26 11 48
Carrer del Pati, 2
Importar en iCal + Google Calendar