Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Música

Elisabet Franch i Albert Guinovart

30/01/2021 - 20:00
6 euros anticipada, 8 a taquilla.

RECITAL DE FLAUTA I PIANO INTENS I ALHORA DELICAT

Elisabet Franch (flauta) i Albert Guinovart (piano) presenten aquest disc que van gravar junts a Viena i que inclou peces de Cesar Franck, Camille Saint-Saëns i Edvard Grieg amb un repertori clàssic de flauta amb forta presència de peces de Cesar Franck (d’aquí el joc de paraules del títol Franch plays Franck).

El disc reflecteix l’inici d’una nova etapa de la flautista, marcada per la maduresa i per una gran personalitat musical, després de cinc anys que han representat un creixement i una esplendor a la seva carrera. El debut al Carnegie Hall de Nova York o els quatre anys de solista a la Xina, entre moltes d’altres actuacions de rellevància internacional, així ho demostren.

La presència, la musicalitat i la tècnica del gran pianista Albert Guinovart afegeixen encara més maduresa, sensibilitat i nivell a aquesta formació, i posen en evidència la gran entesa musical, interpretativa i tècnica entre els dos músics, que ens proposen un programa molt intens i alhora molt delicat, en què la conjunció dels dos intèrprets és la clau.

Elisabet Franch: flauta travessera.
Albert Guinovart: piano

Espai: Sala El Torín
972 27 27 77
Carrer del Roser, 19
Importar en iCal + Google Calendar