Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Comerç

Fira de l’Embotit 2018

17/03/2018

Un any més, la Fira de l’Embotit aposta per prestigiar els embotits i els seus productors el cap de setmana del 17 i 18 de març al centre de la ciutat. Enguany i de manera excepcional amb motiu de les obres del Firal, les parades is’emplaçaran al Firalet d’Olot (Pg. Ramon Guillamet) i es complementaran amb una àmplia oferta gastronòmica, lúdica i comercial com demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica, amb receptes elaborades per nens i nenes de les escoles de la comarca, maridatge de formatges i embotits de proximitat amb vins catalans, taller maridatge de “delícies porques”, el 9è concurs d’embotits casolans, la demostració d’especejament del porc, tallers d’elaboració de botifarres per als més petits i taller maridatge d’embotits del mercat amb vis, cerves i sidra Girona Excel·lent, entre d’altres.

Cuina Volcànica ofereix, un any més, demostracions dissabte i diumenge a la tarda amb els participants del projecte Cuina Gran. Fa 5 anys va començar aquesta iniciativa que dóna l’oportunitat als alumnes de primària de les escoles d’elaborar receptes de porc amb les seves famílies. S’escullen 4 receptes que els alumnes fan amb el cuiner a l’Espai Tast i que també poden enregistrar al programa d’Olot Televisió “El paisatge a la Taula”.

Una altra de les propostes que repeteix per la bona acceptació que ha tingut a les edicions anteriors és la presència d’un territori convidat. Per complementar l’oferta de la fira, enguany s’ha convidat el formatge de cabra de Las Montañas de León, que vendrà i oferirà tastos del seu producte, juntament amb el grup de folklore de la zona que serà present a la Fira durant el cap de setmana.

La programació de la Fira de l’Embotit també inclou tallers, la ballada del Porc i el Xai, passejades en poni a la plaça del Teatre i la segona edició de l’activitat Un dia a pagès. És un espai dedicat a la vida al camp i a la granja on els més petits i grans podran jugar a la vegada que aprenen els oficis més tradicionals de la casa nostra.

 

Per més informació podeu consultar el programa a http://bit.ly/FiraEmbotit18

 

 

Espai: Firalet
Importar en iCal + Google Calendar