Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

Fuenteovejuna, o breve tratado sobre las ovejas domésticas

05/04/2018 - 20:00
12 euros
Venda d'entrades

Fuenteovejuna és la història del famós poble que, cansat de les atrocitats d’un comendador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i, finalment, matar l’opressor. Mentre es desenvolupa l’acció, els actors comenten i opinen sobre aquest fet basat en una situació real que s’explica a la Crónica de Rades, que va inspirar Lope de Vega per escriure el seu text.

Un espectacle trepidant que ens explica la història del poble des d’un punt de vista actual, apropant l’espectador als set actors i actrius disposats a ser ells mateixos víctimes i culpables d’allò que ens estan explicant.

La dramatúrgia contemporània d’aquest clàssic combina l’ús del vers del Siglo de Oro amb, per exemple, la detallada observació del casament de Laurencia i Frondoso des de l’aplicació de Google Earth.

 

Durada: 70 minuts

 

​Dramatúrgia: Anna Maria Ricart​​

Direcció: Ricard Soler i Mallol

​​Escenografia: Adrià Pinar Marcó

​​Coreografia: Marta Hervás ​

Intèrprets: Pascuala i regidor sense nom: Andrea Madrid – Queralt Casasayas; comendador: David Menéndez – Javier Cárcel; Flores y Ortuño: Guillem Gefaell – Marc Naya; Mengo: Martí Salvat – Marc Pujol; Laurencia: Rosa Serra – Ilona Muñoz; Esteban: Sergi Torrecilla – Albert Mèlich; Frondoso: Marc Rius – Toni Mas – Xavi Torra

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar