Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Fires i mercats

II Fira de la cervesa artesana

07/04/2018
3€

A la segona fira de la cervesa artesana d’Olot hi podràs trobar durant tot el dia 10 obradors, quatre de la Garrotxa i els altres de difrents llocs del territori català, on a més es podrà veure una exposició de material per saber com es fa la cervesa.

A les 8 del matí començarem a escalfar motors amb una concentració de vespes amb qui farem una volta per l’Alta Garrotxa, tot passant pels diferents obradors de la comarca. Quan arribin, a dos quarts d’11, farem un esmorzar de ganivet i forquilla. Tot seguit es durà a terme un tast de les cerveses artesanes de la Garrotxa. Per agafar forces per la tarda, es farà una arrossada popular a les 14h.

Amb la intenció de promocionar productes artesans, activitats i associacions d’Olot i comarca, durant tota la tarda podreu gaudir d’actuacions culturals: 17h. gegants de Pequín, 18h. castellers (Xerrics d’Olot), 19h. batucada (Trik Trak Tabalers), 20h. concert (The Pardos Cat’s), 22h. concert (Greda Street Band).

I això no és tot, durant tot el dia podràs fer una, o més, voltes en poni o anar a l’inflable. També descansar a la zona chill out tot fent un mos amb els diferents menjars que ens portaran les parades de foodtrucks. Tot això i més a la 2a Fira de la cervesa artesana d’Olot.

T’ho perdràs?

Preu entrada: 3€.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web: firacervesaolot.com

Espai: Olot
Importar en iCal + Google Calendar