Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Altres

Itinerari personal. L’Olot de Joan Albesa

10/06/2017 - 10:00
Activitat gratuïta

Resseguint el camí que feia de petit des del carrer de Francesc Monsalvatje, a l’Eixample Popular, on va néixer i viure molt anys, fins a l’escola del senyor Ferrer, al carrer de Joan Pere Fontanella, Joan Albesa proposa un itinerari que barreja la vivència personal amb l’anàlisi dels canvis i transformacions que ha experimentat la ciutat en els últims anys. Una lectura personal, professional i també política de diferents espais urbans.

Joan Albesa és arquitecte especialitat en urbanisme. Va ser regidor de l’Ajuntament d’Olot pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) entre 1983 i 1991 i entre 1999 i 2011. En aquesta última etapa va ser regidor d’Urbanisme i Barri Vell, i director del projecte d’intervenció integral del nucli històric d’Olot. Ha redactat diversos projectes de planejament i gestió urbanística.

L’itinerari començarà a les 10 del matí, a la cantonada dels carrers del Mirador i del Roser (darrere de l’edifici dels Jutjats). L’acte forma part de la programació de la Setmana Internacional dels Arxius.

Espai: Centre d'Olot
Importar en iCal + Google Calendar