Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Altres

La Nit dels Volcans

29/09/2017 - 19:00
Activitats gratuïtes

En el marc de la Nit Europea de la Recerca, que se celebra l’últim divendres de setembre a centenars de ciutats europees, a la Garrotxa i a diversos parcs de les Illes Canàries se celebra La Nit dels Volcans. Es tracta d’un conjunt d’activitats per difondre la recerca i els volcans, entre la població local.

Al pati de l’Hospici es podrà fer un recorregut per diferents volcans del planeta, a través de diverses maquetes elaborades per l’ocasió que mostren volcans d’arreu del món com el Teide (Canàries), la Garrinada i el Croscat (Garrotxa) o d’altres de Costa Rica i la Martinica. A més, també es podran consultar documents i material sobre els volcans.

Localitats d’Itàlia, Portugal, Regne Unit, França i Cap Verd també se sumen a l’European Volcanoes Night 2017. L’esdeveniment vol ser una “erupció volcànica” d’art, cultura, activitats escolars, geoturisme, exposicions i debats científics, reunint el públic en general amb científics que treballen en l’estudi dels volcans. Una oportunitat per conèixer i fer preguntes en un ambient relaxat i acollidor.

Al matí tindran lloc activitats específiques per a les escoles.

Espai: Hospici
Carrer Hospici, 8
Importar en iCal + Google Calendar