Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Seminaris i cursos

La planificació de decisions anticipades en persones amb malalties i condicions cròniques avançades

26/06/2018 - 09:30
50€

La Planificació de Decisions Anticipades (PDA) suposa una eina clau en els models d’atenció a la cronicitat, especialment la cronicitat avançada. La PDA és una proposta metodològica que afavoreix que les persones puguin expressar els seus valors, desitjos i/o les seves preferències als professionals de referència de cara a facilitar les decisions relacionades amb el seu procés de malaltia, sobretot en els moments en què aquestes persones perdin la capacitat per expressar-se per elles mateixes. Són molts els beneficis reportats sobre el procés de PDA en els pacients, tot i que també s’identifiquen clares dificultats per fer-ho.

Aquest taller és una introducció a aquest procés que pretén sensibilitzar els professionals de la importància de la PDA com a part del procés assistencial, que demanda d’un bon desenvolupament de les habilitats comunicatives i actituds necessàries per posar-lo en pràctica.

Objectius:

– Sensibilitzar els professionals de la importància de la PDA i comprendre-la com a part del procés assistencial, especialment amb persones que presenten malalties cròniques complexes i avançades.

– Promoure el desenvolupament de les habilitats comunicatives i actituds necessàries per a posar en pràctica el procés de la PDA de manera adequada.

– Introduir els coneixements i habilitats per a obtenir informació rellevant sobre la PDA.

Més informació aquí.

972 26 21 28
[email protected]
Espai: Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
972 26 21 28
Joan Pere Fontanella, 3
Importar en iCal + Google Calendar