Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

La vida secreta de Tennessee Williams

19/12/2021 - 18:00
10 euros
Venda d'entrades

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat de Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

Les emocions i el sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Williams s’enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables. Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat.

En Martí Peraferrer és actor de teatre professional, director i dramaturg i presenta aquest monòleg sobre la vida de Tennessee Williams, dirigit per Francesc Cerro.

Ho organitza: Els Catòlics

Espai: Els Catòlics
972 26 15 52
Clivillers, 7
Importar en iCal + Google Calendar