Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

LAP España Ingobernable

15/06/2017 - 21:00
10 euros
Venda d'entrades

Alberto San Juan i Fernando Egozcue alcen la veu amb textos i cançons indignats i indignants amb relació als fets que actualment es viuen a l’Estat espanyol. A l’espectacle se senten veus de polítics i de periodistes, veus de desnonats i d’exclosos, veus de milionaris, veus d’indefensos…

Sempre hi ha hagut una Espanya ingovernable. Fins i tot quan encara no hi havia Espanya. Sempre hi ha hagut un impuls, una potència, un gest col·lectiu contra el mal govern. Rebel·lia fins i tot contra aquell govern que, essent bo, s’imposa. És una lluita perquè el govern sigui de tots. España ingobernable són un piló de textos i cançons sobre la lluita ciutadana contra el mal govern i contra el poder en la història recent de l’Estat espanyol.

Alberto San Juan va fundar la companyia Animalario a finals dels anys noranta, juntament amb Andrés Lima i Guillermo Toledo. Ha participat en una quinzena d’espectacles, principalment com a actor, però també com a autor i director. Fernando Egozcue ha combinat la seva formació clàssica amb influències jazzístiques i músiques contemporànies, i ha aconseguit un estil propi i únic al món.

DURADA: 70 minuts

Intèrpret: Alberto San Juan
Guitarra: Fernando Egozcue

Espai: Sala La Carbonera (Teatre Principal d'Olot)
Plaça del Teatre
Importar en iCal + Google Calendar