Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Altres

Marató Sang – 3 i 4 de maig

03/05/2019 - 15:00

El Banc de Sang vol comunicar a totes les institucions, col·lectius, entitats i persones implicades en la Marató de Donants de Sang d’Olot alguns canvis sobre la campanya, que enguany se celebrarà el divendres 3 de maig, de 15 a 21h, i dissabte 4 de 10 a 21h.

Es tracta de la marató més gran de les comarques de Girona, i el canvi de model que proposem suposa un repte per l’equip de professionals del Banc de Sang i Teixits de Girona:

 

  • Creiem que aquest model d’èxit s’hauria de convertir en un esdeveniment anual a partir d’aquest 2019. Les campanyes habituals d’Olot es fan en divendres tarda i dissabte tot el dia i habitualment aconseguim 300 donacions entre els dos dies. La idea és mantenir la cadència de les campanyes habituals, divendres, dissabte, i intentar que la Marató d’Olot del mes de maig arribi als 650-700 donacions, de manera anual.

 

  • Considerem que cal canviar el model (bianual) i fer-nos molt més visibles amb una carpa situada a la zona peatonal més cèntrica de la ciutat, coneguda com El Firal Petit. Amb més visibilitat podrem augmentar el número de donants de primera vegada, objectiu principal de les campanyes especials.

 

  • Per millorar la fidelització dels donants i oferir-los la possibilitat de donar cada any és adient fer la campanya anualment.

 

Creiem que és positiu canviar el model i que es converteixi en una activitat anual habitual d’Olot en un nou espai. Després de 10 anys amb el mateix format, el canvi pot ser un estímul per a la campanya i un element transformador que ens permeti arribar a més ciutadans.

Es tracta d’una aposta de futur del BST-Girona seguint el model de la Marató de Girona, que se celebra amb èxit de manera anual, com també es fa a la majoria de municipis catalans on fem maratons de donació.

Amb aquest comunicat volem que Ajuntament, entitats, comerciants, comunitat educativa, comunitat esportiva i les diverses entitats religioses tingueu tota la informació per entendre aquest canvi.

Espai: Firal petit
Importar en iCal + Google Calendar