Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

Carla Rovira muntarà un bon pollastre.

Most of all, you’ve got to hide it from the chicks

06/05/2017 - 20:00
10 euros
Venda d'entrades

Una experiència que porta més enllà dels límits coneguts l’expressió «per a tots els públics». Durant una hora d’espectacle, grans i petits comparteixen —o no— espais i reflexions al voltant del tema del teatre i del dolor per confirmar o desmentir si és necessària la separació entre teatre infantil i teatre adult.

Mrs. Robinson i el Grup de Pollastres Rebels, et conviden personalment a assistir-hi, a compartir la teva presència —i qui sap si a compartir quelcom més— per rebel·lar-te contra l’statu quo artístic i social.

Som pollastres i hem vingut a muntar un «pollo»! Popoooc!!

DURADA: 60 minuts

Idea original i direcció: Carla Rovira
Intèrprets: Carla Rovira i Grup de Pollastres Rebels
Realització audiovisual: Erol Ileri i Marina Rojo
Espai Sonor: Erol Ileri
Vestuari: Cris Ayala

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA
Casal de taller de teatre de Setmana Santa
Per portar a terme aquesta representació necessitem nois i noies de 8 a 17 anys que vulguin fer teatre. Farem un taller per poder preparar l’espectacle els dies 1 (presentació), 10, 11, 12 i 13 d’abril, de 9 a 13 h. El preu del taller és de 35 euros i inclou dues entrades per a la preestrena, que es farà el dia 5 de maig. L’aforament del taller és molt limitat.
Les inscripcions es podran fer a partir del dia 6 de febrer a [email protected], indicant nom i cognoms del noi/a i la seva edat. Cal estar disponible tots els dies del taller i el dia de la representació final.

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar