Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Olotx2

23/02/2018 - 00:00

Tindrà lloc a la ciutat d’Olot durant  tot el cap de setmana del 23 al 25 de febrer.
Paga per un i gaudeix per dos! Podràs dormir, menjar, comprar i gaudir el doble de la ciutat dels volcans!

RESERVES DISPONIBLES A PARTIR DEL 30 DE GENER.

Tota la informació sobre allotjaments, gastronomia, activitats, comerç, serveis i espectacles la podeu trobar aquí.

Pel que fa als espectacles, el dia 23 de febrer podreu gaudir de l’humor de Pep Plaza al Teatre Principal d’Olot. Per a més informació i adquisició de les entrades podeu visitar els següents enllaços: https://olotcultura.koobin.com/pepplaza230220182030http://www.olotx2.cat/espectacles/ .

El dia 24 a partir de les 17h fins les 20h al centre de la ciutat es celebra el Fil Musical en 6 escenaris de música en directe repartits en diferents places de la ciutat. Destaca “Al sud del Paral·lel”, un concert teatral on Carlos Gramaje (de la companyia de teatre Dagoll Dagom) farà un repàs de les cançons més emblemàtiques dels musicals que s’hi han celebrat, a les 19h a la Plaça Major.

El diumenge 25 a les 11:30h es podrà gaudir de l’espectacle “Viatjazz a Nova Orleans”, més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, i a la vegada, una experiència pictòrica de grafits. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època de blanc-i-negre!

972 26 01 52
[email protected]
Espai: Olot
Importar en iCal + Google Calendar