Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Teatre

Quan les parets parlen

02/05/2019 - 00:00
8 euros
Venda d'entrades

La ciutat d’Olot serà la protagonista d’aquest espectacle que, allà on va, pren la ciutat que l’acull com a principal actriu de l’obra.

Les seves creadores, actrius i escenògrafes, creen una història a partir dels grafitis de les ciutats. Una radiografia visual i sonora del que expliquen les parets, en aquest cas, d’Olot. Hi haurà presència de qüestions polítiques, de moda, un recull dels artistes d’art urbà que han intervingut a la ciutat, i tot el que pugui sorgir després de l’estada prèvia d’investigació que hi farà la companyia.

Un espectacle en què el públic és molt a prop i les actrius es comuniquen a través d’uns mòduls retroil·luminats que elles mateixes mouen, transporten i manipulen, tot creant un espectacle de llums molt visual i amb un missatge personal, diferent i personalitzat vagi on vagi.

Els murs, les pintades i els sons ens descobriran una història possible, una de tantes, però una de real, molt real… Espectacle programat en relació amb l’exposició “Pintades al carrer” (Arxiu Comarcal, de l’1 de febrer al 21 de juny).

LA CIUTAT SURT A ESCENA


Idea original: Laura Clos (Closca) i Núria Vila (Lacol)
Creació i dramatúrgia: Marc Chornet, Laura Clos (Closca) i Núria Vila (Lacol)
Manipulació i espai escènic: Laura Clos (Closca) i Núria Vila (Lacol)
Direcció escènica: Marc Chornet
www.lacol.coop i https://lauracloscaturla.wordpress.com

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar