Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Activitats d'estiu

Triem a prop

22/08/2020 - 11:00

L’Ajuntament d’Olot, a través de Dinàmig, i amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot engeguen una nova campanya promocional per a reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19.  La iniciativa, va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una fórmula engrescadora de promoció del comerç loca, però va acabant consolidant-se davant dels efectes del confinament pel coronavirus al teixit empresarial de la ciutat.

Amb l’eslògan «Triem a prop, donem vida a Olot» es vol conscienciar la ciutadania de la importància del consum de proximitat com a motor de dinamització de la ciutat. Té per objectiu destacar l’impacte que genera comprar i consumir localment: apostar pel producte de proximitat dóna vida, vitalitat, força i caràcter a la ciutat.

Com s’hi pot participar?

Els comerciants:

La campanya compta amb la participació de tots els establiments de la ciutat d’Olot.

Veïnes i veïns:

Fes-te una foto a la botiga d’Olot on facis la teva compra i comparteix-la a  Instagram amb l’etiqueta #TriemAprop. Cada setmana la proposta més original guanyarà 50€

O bé

Fes un vídeo explicant perquè compres al comerç local o ensenyant la teva compra i envia’l al 679993730. Cada setmana el més original guanyarà 50€

Cada dissabte d’11 a 13:30 del matí, es realitzarà una acció promocional al carrer (al lateral de sant Esteve) on s’instal.laran photocalls perquè pugin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i videos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya com a mostra d’agraïment de la seva vinculació i participació en el projecte.

Espai: Sant Esteve
Importar en iCal + Google Calendar