Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Altres

Trobada catalana de puntaires

08/06/2014

10.00 h            Inici de la Diada de la Puntaires amb una batukada a càrrec del grup Trik Trak Tabalers. Al nucli antic d’Olot.

10.00 h            Exhibició de les puntaires, durant tot el matí. Al centre de la ciutat.

10.00 h            Parades de productes artesanals per a les puntes de coixí, durant tot el matí. Al Passeig d’en Blay.

10.00 h            Mercat de productes de la Garrotxa durant tot el matí. Ala plaça Major.

10.30 h            Tast de puntes pera petits i grans, a càrrec de l’Escola de Puntaires de Barcelona (inscripció prèvia a la seu d’òmnium Olot). Davant de Sant Esteve.

11.30 h            Realització de la punta més gran del món “feta per puntaires de tot el país”. Davant de Sant Esteve.

 

I A LA PLAÇA MAJOR... A partir de les 12 hores

 

  • Exhibició de diferents grup folklòrics i culturals d’Olot: grallers i bastoners de l’Esbart Olot, Xerrics (castellers d’Olot) i la Principal de Salarsa.
  • Lliurament de premis.
  • Sorteig de productes del territori.
  • Oferiment a la Generalitat de Catalunya, d’un tapís fet amb boixets i realitzat en punta moderna perla Junta Directivade l’ACP.
  • Lliurament del testimoni a un representant  de l’Ajuntament de Terrassa, ciutat que acollirà la trobada de l’any 2015.

 

ACTIVITATS PER ALS ACOMPANYANTS

 

10.00 h            Portes obertes a tots els museus d’Olot (Museu de la Garrotxa, Museu dels Sants, Museu dels Volcans, Casa-Museu Can Trincheria). Fins a les 14 hores.

11.00 h            Tren turístic gratuït amb parada al parc Nou (Museu dels Volcans), plaça Josep Clarà i peu del volcà Montsacopa. Fins a les 13 h.

11.00 h            Visita guiada gratuïta “Olot modernista”. Places limitades. Reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Olot (tel. 972 26 01 41 – [email protected]).

12.30 h            Visita guiada gratuïta al volcà Montsacopa. Places limitades. Reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Olot (tel. 972 26 01 41 – [email protected]).

 

 

 

 

Espai: Centre ciutat
Importar en iCal + Google Calendar