Lletres

Vi Ver

09/02/2021 - 19:00

UN RECITAL POÈTIC GAMBERRO, ENGINYÓS I VIBRANT

Els versos de Josep Pedrals s’entortolliguen amb la música de Nico Roig per oferir un espectacle de fórmula senzilla però inoblidable.

Josep Pedrals es dedica des del 1997 a dur la poesia als escenaris i treballa sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers. Ha actuat per Europa (Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Portugal, Sèrbia, Croàcia…), l’Àsia (Japó) i Amèrica (EUA, Mèxic, Brasil, Nicaragua, Guatemala…), i ha comptat els recitals per milers en tot tipus de festivals i cicles.

Ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009) i el Premi Ciutat de Barcelona (2018).

Nico Roig és guitarrista, cantant, compositor i lletrista. Va estudiar jazz i composició a Barcelona, i va continuar els estudis al Conservatori de Lieja. Posteriorment, va establir la seva residència a Brussel·les, on va tocar en grups com The Crappy Mini Band, Rabbit i Os Meus Shorts. En tornar a Barcelona, va enregistrar el seu primer disc en solitari, Tonada del genoma humà (Amniòtic, 2011), en el qual combinava les lletres inquietants amb un particular sentit de l’humor. El 2013 va publicar Les dones macabres i el 2016, Vol. 71.

Espai: Sala El Torín
972 27 27 77
Carrer del Roser, 19
Importar en iCal + Google Calendar