Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Cinema

Vivim Muntanyes

02/03/2018 - 20:00
Entrada gratuïta

20 h – DHAULAGIRI, ASCENSO A LA MONTAÑA BLANCA
Cristián Harbaruk i Guillermo Glass. Argentina. 2017. 70’
Premi BBVA al millor film de Muntanya 2017
El 2008 una expedició argentina, formada per quatre membres – Guillermo, Christian, Sebastián i Darío – intenta l’ascensió del Dhaulagiri i filmar-hi un documental. Un d’ells, Darío, mor en l’intent. Retornats a casa, les imatges es queden sense editar. El 2016 Guillermo comença a documentar un segon viatge per respondre les preguntes sense resposta que encara el turmenten des de l’incident.

22 h – Leonel Manso Vieira, realitzador audiovisual i aventurer, creu que en les experiències ideogràfiques són fonamentals per prendre consciència que el món és un lloc molt petit i que la càmera és el testimoni dels temps. Serà present en aquesta sessió per presentar-nos aquests tres projectes i en acabat torn obert de preguntes.

CARREGANT SOMNIS A L’ESQUENA. Refugi Ull de Ter. Un any, 4 estacions i retrata la feina de portar un refugi i els canvis d’estació De Leonel Manso Vieira i producció d’Associació IMAGO, 2015. 30’
Documental d’observació que pretén captar la intencionalitat de l’exercici d’una professió, la del guarda, revelant a l’home que hi ha a sota d’aquesta figura, amb la subtilesa de fer d’un refugi, una llar, simple però protectora. Durant 1 any, el realitzador ha anat 3 dies per cada estació filmant al refugi, la seva gent i l’entorn natural.

EN BICICLETES PER ISLANDIA: LA TERRA DELS VENTS CONSTANTS. 2012/35min

PEDALANT PEL MÓN AMB DISCAPACITAT: EL PROJECTE / 2018-2021/ 10min

Ho organitza: Vivim Muntanyes

www.vivimmuntanyes.cat

Espai: Cines Olot
972 27 44 46
C/ Josep Ayats, 10
Importar en iCal + Google Calendar