Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Xerrades

Xerrada “Àngels i insectes. El paper de l’art en la construcció del gènere”

08/10/2016 - 18:00
Activitat gratuïta

El crític d’art Pere Parramon  explora de quina manera l’art contemporani ha contribuït a la formació d’una sèrie d’estereotips de feminitat, masculinitat i altres identitats de gènere. La conferència analitza aquesta influcència des del segle XIX fins als nostres dies.

La xerrada forma part de l’itinerari Identitats ImPossibles, relacionat amb l’exposició que es pot veure al Museu dels Sants fins al 20 de novembre. La mostra i les activitats complementàries parlen sobre la diversitat sexual i de gènere a través de la iconografia religiosa i de testimonis de persones LGTBI.

Parramon és llicenciat en Història de l’Art i Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona. Ha col·laborat com a crític en diferents publicacions (“Cultura|s” de La Vanguardia, Papers d’art, El temps d’art, etc.) i ha signat treballs, articles i crítiques en catàlegs i recopilacions nacionals i internacionals. Compromès amb la docència, és cap d’estudis a l’Institut Rafael Campalans, i professor de Teoria de l’Art al Màster Integratiu d’Artteràpia de la UdG.

Activitat amb interpretació al llenguatge de signes.

Espai: Museu dels Sants
972 26 67 91
Carrer de Joaquim Vayreda, 9
Importar en iCal + Google Calendar