Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Exposicions

Cigarrillos París i la publicitat moderna

05/09/2020 - 00:00
31/01/2021 - 00:00
Entrada gratuïta

Què ens volen vendre? L’exposició “Cigarrillos París i la publicitat moderna”, comissariada per Ricard Mas i coproduïda pel Museu de la Garrotxa i la Fundació Vila Casas, ens mostrarà com era la publicitat de començament del segle XX a través de la seva particular iconografia.

Amb la col·lecció de cartells modernistes de la marca de tabac Cigarrillos París, juntament amb fotografies, impresos i productes de disseny, podrem veure com la publicitat, des dels seus inicis, ha jugat amb la figura de la dona i dels nens, amb la diferència de classes socials o amb conceptes com el progrés o el mite de París com a ciutat de la llum.

L’exposició té com a punt de partida la figura de l’emprenedor Manuel Malagrida i Fontanet (1864-1946), un dels personatges olotins més destacats de principis del segle XX, un dels més grans empresaris del tabac a l’Argentina, i mecenes i promotor d’importants iniciatives a la nostra ciutat com és el barri de l’Eixample Malagrida.

L’exposició és una bona oportunitat per gaudir del virtuosisme de grans artistes modernistes del tombant de segle i dels inicis de la publicitat moderna.

Espai: Sala Oberta del Museu de la Garrotxa
Hospici, 8
Importar en iCal + Google Calendar