Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Exposicions

“El Museu entra a casa”

15/05/2021 - 00:00
15/07/2021 - 00:00
Activitat gratuïta

Aquest any la celebració del Dia Internacional dels Museus es trasllada al carrer. Els museus sortim al carrer per donar la veu a la gent gran que és veïna del Museu. Ells seran els encarregats de triar les obres del Museu que més els agraden i explicar-nos per què les han escollit i quines històries, records o emocions s’hi poden establir.

A les façanes properes al Museu de la Garrotxa hi veurem fotografies de gran format d’aquestes persones, juntament amb el seu testimoni, i de l’obra del Museu que cadascuna d’elles ha elegit.

Des del Museu hem volgut escoltar i donar veu a les persones grans, avis i àvies veïns del Museu, precisament després d’un any en què han patit molt els efectes de la pandèmia.

La crisi de la COVID-19 ha impactat en tots els aspectes de les nostres vides: des de les relacions amb els nostres éssers estimats fins a la manera com percebem les nostres cases, les nostres ciutats, les nostres feines… Alguns problemes s’han exacerbat tant que ens han portat a qüestionar-nos l’estructura mateixa de les nostres societats: la crida per la igualtat i per la cura de les persones és, avui, més forta que mai.

Espai: Museu de la Garrotxa
972 27 11 66
Carrer de l’Hospici, 8
Importar en iCal + Google Calendar