Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Circ

Tour

03/06/2021 - 19:30
10 euros
Venda d'entrades

EL TORN DEL CERAMISTA I EL TRAPEZI, A L’ESCENARI

Tour és una peça que integra la tècnica de la ceràmica i la del trapezi. Un projecte que gira entorn de la transmissió dels coneixements. Una performance única que vol acompanyar el públic a través d’un viatge tàctil, visual, sensitiu i sensible.

Carla Farreny és una artista multidisciplinària fascinada pel treball manual. Formada en trapezi fix i vertical, en dansa i en ceràmica, ha treballat en els àmbits de les arts escèniques i les arts plàstiques. El 2019 va iniciar aquest seu primer projecte personal, una peça híbrida que li permet reflexionar sobre la transmissió dels oficis i posar en diàleg dues disciplines aparentment allunyades, com la ceràmica i el trapezi, per trobar els nexes que tenen en comú.

Les persones que tinguin una entrada per a aquest espectacle poden participar en una activitat complementària gratuïta que consistirà en una visita per conèixer algunes peces de ceràmica que formen part del fons del Museu de la Garrotxa: una gerra de fa uns 6.000 anys, peces de ceràmica japonesa contemporània, obres de destacats autors locals o peces anònimes d’ús quotidià.

Serà el mateix dijous 3 de juny, a les 18.30 h, al Museu de la Garrotxa. Els que hi vulguin assistir han de reservar plaça enviant un correu a [email protected] amb el nom i el telèfon.

Aquest espectacle forma part del Circuit Nòmada de la Fira de Tàrrega.

Autoria, direcció i interpretació: Carla Farreny
Disseny audiovisual i vídeo en directe: Clàudia Aragón
Composició, disseny sonor i música en directe: Tomas Carnelli
Disseny instal·lació foto: Marta Vilardell
Disseny de llums: Toni Magrinyà i Iñigo Basauri
Escenografia: Joana Curbera i Carla Farreny
Vestuari: Carla Farreny amb la mirada d’Alba Macfarlane

Espai: Teatre Principal d'Olot
972 27 91 38
Passeig de Miquel Blay, 5
Importar en iCal + Google Calendar